Техничка поддршка

 • Why Travel Motor Is A Best Choice For Crawler Excavator?

  Зошто патничкиот мотор е најдобриот избор за полжав-багер?

  Тежината на багерите со средни и големи влекачи е генерално над 20 т. Инерцијата на машината е многу голема, што ќе донесе големо влијание врз хидрауличниот систем при стартување и запирање на машината. Затоа, системот за контрола на патни мотори мора да се подобри за да се прилагоди на овој вид на ...
  Прочитај повеќе
 • Advantages And Disadvantages Of Final Drive Hydraulic Transmission

  Предности и недостатоци на конечниот погон хидрауличен менувач

  Дел 1: Основни карактеристики и недостатоци на хидрауличниот менувач: Хидрауличниот менувач ги бара следниве услови: (1) Погон со течност со одреден притисок (2) За време на преносот мора да се извршат две енергетски претворања (3) Погонот мора да се изврши во запечатена контра ...
  Прочитај повеќе
 • The basic structure of an excavator

  Основната структура на багерот

  Заедничките конструкции на багерите вклучуваат централа, работен уред, механизам за сопирање, контролен механизам, механизам за пренос, механизам за одење и помошни објекти. Од изгледот, багерот е составен од три дела: работен уред, горен грамофон и механизам за одење. Акорди ...
  Прочитај повеќе
 • Port Identifying and Connecting on Travel Motor

  Идентификување и поврзување на пристаништето на патничкиот мотор

  Упатство за поврзување пристаништа за масло при патнички мотор Двоен брзински патнички мотор обично има четири приклучоци што треба да бидат поврзани на вашата машина. И, патувачкиот мотор со една брзина има потреба од само три порти. Ве молиме, пронајдете ја вистинската порта и поврзете го фитингот на цревото со масло ...
  Прочитај повеќе