Rreth Nesh

Weitai Hydraulic është një nga furnizuesit kryesorë hidraulikë të Kinës, ndërmarrjet më të hershme hidraulike të cilat të specializuara në biznesin e eksportit për dekada. Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë produkte dhe shërbime të shkëlqyera hidraulike për të dy bizneset dhe përdoruesit përfundimtarë në të gjithë botën. 

Në fillim të parë, ne jemi fabrika OEM, dhe gradualisht jemi zhvilluar në një kompani gjithëpërfshirëse që integron prodhimin, tregtinë dhe investimet. Motorët hidraulikë janë një nga produktet tona kryesore. Përveç fabrikave tona hidraulike, ne jemi aksioner i një prodhuesi të motorëve hidraulikë me cilësi të lartë. Fabrikat tona janë të gjitha të certifikuara me ISO dhe furnizuesit tanë të materialeve kanë marrë të gjitha çertifikatat CE, RoHS, CSA dhe UL. Ne mund të projektojmë dhe rregullojmë sipas vizatimeve për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientëve. 

Produktet Motor përfshijnë por nuk janë të kufizuara në motorët e udhëtimit, motorët ritëm dhe motorët me rrota. Motorët tanë kanë një strukturë të përparuar të dizajnit dhe ofrojnë efikasitet të lartë të vëllimit, forcë të lartë dhe qëndrueshmëri të mirë, shumë më të lartë se motorët e konkurrentëve tanë. Kjo rezultoi në kërkesën dhe prodhimin e mbi 40,000 motorëve të udhëtimit Weitai në 2019. Motorët e udhëtimit Weitai tani përfshihen madje edhe në linjën e prodhimit për prodhuesit e ekskavatorëve si SANY, XCMG dhe SDLG. 

Si Sekretari i Shoqatës Shandong Hydraulic Association (SDHA) dhe platforma gjithëpërfshirëse e eksportit të organizatës hidraulike provinciale, Weitai është krenar që përfaqëson Kinën dhe ndan produktet tona hidraulike me cilësi të lartë me botën. Weitai Hydraulic tashmë është zgjedhur të jetë Ndërmarrja Vjetore e Shquar 2018 në Konferencën Vjetore dhe Forumin e Prodhimit Inteligjent të Shoqatës së Prodhimit të Pajisjeve Shandong dhe ne përpiqemi që vazhdimisht të ndërtojmë mbi këtë sukses.

about-1
about-2

Certifikata

certificate-2
certificate-3

Ekspozita