• Swing Motor M5X180-25

  Swing Motor M5X180-25

  Nr Modeli: M5X180-25
  Swing Motor për Mini Ekskavator 20-25 tonë.
  Cilësia OEM me një vit garanci.
  Dorëzim i shpejtë brenda 3 ditësh (modele standarde).
  Këmbehet me motor Swing Kawasaki M5X180CHB-RG20.

 • Swing Motor M5X180-22

  Swing Motor M5X180-22

  Nr Modeli: M5X180-22
  Swing Motor për Mini Ekskavator 20-25 tonë.
  Cilësia OEM me një vit garanci.
  Dorëzim i shpejtë brenda 3 ditësh (modele standarde).
  Këmbehet me motor Swing Kawasaki M5X180CHB-RG14.

 • Swing Motor M5X130-20

  Swing Motor M5X130-20

  Nr Modeli: M5X130-20
  Swing Motor për Mini Ekskavator 12-20 tonë.
  Cilësia OEM me një vit garanci.
  Dorëzim i shpejtë brenda 3 ditësh (modele standarde).
  Këmbehet me motorin e Kawasaki M5X130CHB-RG11 dhe M5X130CHB-RG14.

 • Swing Motor M2X63-19

  Motor ritëm M2X63-19

  Nr Modeli: M2X63-19
  Swing Motor për Mini Ekskavator 8-12 ton.
  Cilësia OEM me një vit garanci.
  Dorëzim i shpejtë brenda 3 ditësh (modele standarde).
  Këmbehet me motor Swing Kawasaki M2X63CHB-RG06D.