• MCR05F Wheel Drive Motor

  Motor Rrota MCR05F

  Modeli: MCR05F380 MCR05F820
  Zëvendësimi perfekt i motorëve hidraulikë të serive Rexroth MCR-F.
  Struktura e pistonit radial për drejtimin e integruar të kornizës.
  Zhvendosja nga 380 ~ 820cc / r.
  Për sistemin e lakut të hapur ose të mbyllur.
  Përdoret gjerësisht për ngarkuesit me rrota, makineritë e minierave, mini ekskavatorët, etj.

 • MCR03F Wheel Drive Motor

  Motori i rrotave MCR03F

  Modeli: MCR03F160 ~ MCR03F400
  Zëvendësimi perfekt i motorëve hidraulikë të serive Rexroth MCR-F.
  Struktura e pistonit radial për drejtimin e rrotave.
  Zhvendosja nga 160 ~ 400cc / r.
  Për sistemin e lakut të hapur ose të mbyllur.
  Përdoret gjerësisht për makineritë me rrota.

 • MCR05A Shaft Drive Motor

  Motor Moto Boshti MCR05A

  Modeli: MCR05A380 ~ MCR05A820
  Zëvendësimi i përsosur i motorëve hidraulikë të serisë Rexroth MCR-A.
  Struktura e pistonit radial për drejtimin e integruar të kornizës.
  Zhvendosja nga 380 ~ 820cc / r.
  Boshti i rrotullimit ANSI B92.1 dhe DIN 5480.
  Për sistemin e lakut të hapur ose të mbyllur.
  Përdoret gjerësisht për ngarkuesit me rrota, makineritë e minierave, mini ekskavatorët, etj.

 • MCR03A Shaft Drive Motor

  Motor Moto Boshti MCR03A

  Modeli: MCR03A160 ~ MCR03A400
  Zëvendësimi i përsosur i motorëve hidraulikë të serisë Rexroth MCR-A.
  Struktura e pistonit radial për drejtimin e integruar të kornizës.
  Zhvendosja nga 160 ~ 400cc / r.
  ANSI B92.1 DIN5480 bosht i drejtuar me rrota.
  Për sistemin e lakut të hapur ose të mbyllur.
  Përdoret gjerësisht për ngarkuesit me rrota, makineritë e minierave, mini ekskavatorët, etj.