• MS18 Wheel Drive Motor

  MS18 Motor rrotash

  Modeli: seria MS18-MSE18

  Zhvendosja nga 1091 ~ 2812cc / r.

  Përdoret gjerësisht për makineritë me rrota.

  Zëvendësimi perfekt i motorëve hidraulikë me shumë qëllime të serive Poclain MS dhe MSE.

 • MS11 Wheel Drive Motor

  MS11 Motor rrotash

  Modeli: seri MS11-MSE11

  Zhvendosja nga 730 1687cc / r.

  Përdoret gjerësisht për makineritë me rrota.

  Zëvendësimi perfekt i motorëve hidraulikë me shumë qëllime të serive Poclain MS dhe MSE.

 • MS08 Wheel Drive Motor

  MS08 Motor rrotash

  Modeli: seri MS08-MSE08

  Zhvendosja nga 467 1278cc / r.

  Përdoret gjerësisht për makineritë me rrota.

  Zëvendësimi perfekt i motorëve hidraulikë me shumë qëllime të serive Poclain MS dhe MSE.

 • MS05 Wheel Drive Motor

  MS05 Motor rrotash

  Modeli: seri MS05-MSE05

  Zhvendosja nga 260 ~ 820cc / r.

  Përdoret gjerësisht për makineritë me rrota.

  Zëvendësimi perfekt i motorëve hidraulikë me shumë qëllime të serive Poclain MS dhe MSE.

 • MS02 Wheel Drive Motor

  MS02 Motor rrotash

  Modeli: seri MS02-MSE02

  Zhvendosja nga 172 ~ 398cc / r.

  Për sistemin e lakut të hapur ose të mbyllur.

  Përdoret gjerësisht për makineritë me rrota.

  Zëvendësimi perfekt i motorëve hidraulikë me shumë qëllime të serive Poclain MS dhe MSE.

 • MCR10F Wheel Drive Motor

  Motor Rrota MCR10F

  Modeli: MCR10F780 MCR10F1340
  Zëvendësimi perfekt i motorëve hidraulikë të serive Rexroth MCR-F.
  Struktura e pistonit radial për drejtimin e integruar të kornizës.
  Zhvendosja nga 780 ~ 1340cc / r.
  Për sistemin e lakut të hapur ose të mbyllur.
  Përdoret gjerësisht për ngarkuesit me rrota, makineritë e minierave, mini ekskavatorët, etj.

12 Tjetra> >> Faqja 1/2