Tesema 28, 2018, le 2018 'Faaletausaga Konafesi ma Atamai Oloa Gaosi Forum o Shandong Meafaigaluega Gaosi Association ma le autu o le "Innovation tulia, felagolagomai Atinae" na faia i Qufu City. 

x3

Faʻatonu o le Ofisa Suesuega Muamua a le Matagaluega o Suʻesuʻega o le Tamaoaiga a le Atunuʻu o le Atinaʻe o Suʻesuʻega o le Fono a le Setete, suʻesuʻe o Hu Jiangyun, faʻatonusili o le Ofisa o Suesuega o Gaosiga a le Saina Academy o Inisinia, sui o le Komiti Faufautua mo le Fuafuaina, Polofesa Qu Xianming. o le China Academy of Mechanical Science, ma le Faʻatonu o le Digitalization Committee o le Shandong Automobile Industry Cluster, An Zhang. E silia ma le 300 sui e aofia ai le pelesetene, sui peresitene, supavaisa, faʻatonusili, sui o vaega, pisinisi gaosi meafaigaluega ma faʻasalalauga mai vaega uma o le olaga na auai i le fonotaga. Li Deqiang, sui usufono o le Komiti Tumau a le Komiti Lona 11 a le Atunuʻu o le Fono a le Malo o Saina, o le sui taitaifono o le lona 10 o Shandong Itumalo, o loʻo avea ma sui sui peresetene o le malo o pisinisi gaosi a Saina, Li Yingfeng, pule sili o inisinia. o le Shandong Itumalo Bureau o Alamanuia ma Faamatalaga, ma Qin Key, sui peresitene o le Shandong Itumalo Inisetiute o Alamanuia ma Faamatalaga Tekonolosi Mayor Peng Zhaohui o Qufu City auai i le fonotaga ma tuuina atu se tautalaga.

x4

O le fonotaga iloiloina ma faamaonia le talosaga i le teuteuina o mataupu o le aufaatasi, ma faamalo atu i le maoae pisinisi, mataʻina tagata fai pisinisi, maoae sui kamupani ma 2018 Shandong meafaigaluega gaosiga alamanuia oloa i tausaga i le masini gaosi alamanuia i le 2018.

x5

Weitai Hydraul na filifilia e avea ma 2018 Tausaga Faʻapitoa Atinaʻe Pisinisi. Ma o le matou peresetene o Mr. Shawn na filifilia e avea ma Faʻaletausaga o Tagata Faigaluega. Manuia!
I le 2019, o le a matou faʻaauau pea ona galulue malosi ma faʻaauau pea ona tuʻuina atu sili oloa ma auaunaga faʻapitoa i le matou au faʻatau.

x6

Taimi Post: Jun-30-2020