• Final Drive PHV-5B

    Final Drive PHV-5B

    Model Ora.: PHV-5B
    7-9 ton Motor Travel Excavator.
    Kualitas OEM kanthi garansi Setahun.
    Cepet dikirim sajrone 3 dina (model standar).
    Bisa diganti karo PHV-5B, DM09, MAG-50VP-900, GM10VA, JMV047 Travel Motors.

  • Final Drive WBM-709CT

    Final Drive WBM-709CT

    Model Ora.: WBM-709CT

    Digunakake kanggo Loader Track Compact 3,5-5 ton.

    Katup pembilasan internal kanggo aplikasi loop tertutup.

    Kualitas OEM kanthi garansi Setahun.

    Bisa diganti karo Drive Track Bonfiglioli 709 CT.

     

  • Final Drive WBM-707TD

    Final Drive WBM-707TD

    Model Ora.: WBM-707TD

    Digunakake kanggo Loader Track Compact 5-7 ton.

    Katup pembilasan internal kanggo aplikasi loop tertutup.

    Kualitas OEM kanthi garansi Setahun.

    Sensor Kecepatan Opsional kanggo nuduhake kacepetan nuduhake.

  • Final Drive Motor WTM-03A

    Final Drive Motor WTM-03A

    No Model.: WTM-03A
    2,5-3,5 ton Mini Final Excavator.
    Kualitas OEM kanthi garansi Setahun.
    Cepet dikirim sajrone 3 dina (model standar).
    Bisa diganti karo PHV-3B, MAG-18V-350, JMV016, 701 C2K Travel Motor.

  • Track Drive 700C2K

    Lacak Drive 700C2K

    Model Ora.: 700 C2 K
    1-2 Ton Drive Final Excavator Mini.
    Kualitas OEM kanthi garansi Setahun.
    Cepet dikirim sajrone 3 dina (model standar).
    Bisa diganti karo Motors Travel TM-02, PHV-1B, TRB31, PGR132.

  • Final Drive WBM-705XT

    Final Drive WBM-705XT

    No Model.: WBM-704CT

    Digunakake kanggo Loader Track Compact 3,5-5 ton.

    Katup pembilasan internal kanggo aplikasi loop tertutup.

    Kualitas OEM kanthi garansi Setahun.

    Bisa diganti karo Bonfiglioli 704 CT Track Drive.