• Final Drive PHV-5B

  Конечен погон PHV-5B

  Број на модел: PHV-5B
  Патнички мотор багер од 7-9 тони.
  ОЕМ квалитет со едногодишна гаранција.
  Брза испорака во рок од 3 дена (стандардни модели).
  Заменливо со PHV-5B, DM09, MAG-50VP-900, GM10VA, JMV047 Travel Motors.

 • Final Drive WBM-709CT

  Конечен погон WBM-709CT

  Број на модел: WBM-709CT

  Се користи за 3,5-5 тони компактен натоварувач на траки.

  Вграден вентил за испирање за апликација во затворена јамка.

  ОЕМ квалитет со едногодишна гаранција.

  Може да се замени со погон за патеки Bonfiglioli 709 CT.

   

 • Final Drive WBM-707TD

  Конечен погон WBM-707TD

  Број на модел: WBM-707TD

  Се користи за компактен натоварувач на патеки од 5-7 тони.

  Вграден вентил за испирање за апликација во затворена јамка.

  ОЕМ квалитет со едногодишна гаранција.

  Изборен сензор за брзина за означување на излез на брзина.

 • Final Drive Motor WTM-03A

  Конечен погонски мотор WTM-03A

  Број на модел: WTM-03A
  Конечен погон на мини багер од 2,5-3,5 тони.
  ОЕМ квалитет со едногодишна гаранција.
  Брза испорака во рок од 3 дена (стандардни модели).
  Заменливи со PHV-3B, MAG-18V-350, JMV016, 701 C2K Travel Motors.

 • Track Drive 700C2K

  Следете го погонот 700C2K

  Модел бр .: 700 C2 K
  Конечен погон на мини багер од 1-2 тони.
  ОЕМ квалитет со едногодишна гаранција.
  Брза испорака во рок од 3 дена (стандардни модели).
  Може да се замени со TM-02, PHV-1B, TRB31, PGR132 Travel Motors.

 • Final Drive WBM-705XT

  Конечен погон WBM-705XT

  Број на модел: WBM-704CT

  Се користи за 3,5-5 тони компактен натоварувач на траки.

  Вграден вентил за испирање за апликација во затворена јамка.

  ОЕМ квалитет со едногодишна гаранција.

  Може да се замени со погон за патеки Bonfiglioli 704 CT.

123456 Следно> >> Страна 1/6