• Swing Motor PCR-34-23

  Swing Motor PCR-34-23

  Nr Modeli: PCR-34-23

  Swing Motor për 6,0-8,0 ton Mini Ekskavator.

  Cilësia OEM me një vit garanci.

  Dorëzim i shpejtë brenda 3 ditësh (modele standarde).

  Këmbehet me motorr PCR-3B me kthesë.

 • Swing Motor PCR-24-21

  Swing Motor PCR-24-21

  Nr Modeli: PCR-24-21

  Swing Motor për 4.0-6.0 ton Mini Ekskavator.

  Cilësia OEM me një vit garanci.

  Dorëzim i shpejtë brenda 3 ditësh (modele standarde).

  Këmbehet me motorr PCR-3B me kthesë.

 • Swing Motor WSM-30

  Swing Motor WSM-30

  Design Dizajn kompakt me vëllim të vogël.
  Efficiency Motor me piston me efikasitet të lartë.
  ● Saktësi brenda pjesëve të ingranazheve.

 • Swing Motor M5X180-25

  Swing Motor M5X180-25

  Nr Modeli: M5X180-25
  Swing Motor për Mini Ekskavator 20-25 tonë.
  Cilësia OEM me një vit garanci.
  Dorëzim i shpejtë brenda 3 ditësh (modele standarde).
  Këmbehet me motor Swing Kawasaki M5X180CHB-RG20.

 • Swing Motor M5X180-22

  Swing Motor M5X180-22

  Nr Modeli: M5X180-22
  Swing Motor për Mini Ekskavator 20-25 tonë.
  Cilësia OEM me një vit garanci.
  Dorëzim i shpejtë brenda 3 ditësh (modele standarde).
  Këmbehet me motor Swing Kawasaki M5X180CHB-RG14.

 • Swing Motor M5X130-20

  Swing Motor M5X130-20

  Nr Modeli: M5X130-20
  Swing Motor për Mini Ekskavator 12-20 tonë.
  Cilësia OEM me një vit garanci.
  Dorëzim i shpejtë brenda 3 ditësh (modele standarde).
  Këmbehet me motorin e Kawasaki M5X130CHB-RG11 dhe M5X130CHB-RG14.

123 Tjetra> >> Faqja 1/3