• Swing Motor PCR-34-23

  Замав мотор PCR-34-23

  Број на модел: PCR-34-23

  Замавнувач за мини багер од 6,0-8,0 тони.

  ОЕМ квалитет со едногодишна гаранција.

  Брза испорака во рок од 3 дена (стандардни модели).

  Се менува со PCR-3B Slew Motor.

 • Swing Motor PCR-24-21

  Замав мотор PCR-24-21

  Број на модел: PCR-24-21

  Замав мотор за 4,0-6,0 тони мини багер.

  ОЕМ квалитет со едногодишна гаранција.

  Брза испорака во рок од 3 дена (стандардни модели).

  Се менува со PCR-3B Slew Motor.

 • Swing Motor WSM-30

  Замав мотор WSM-30

  ● Компактен дизајн со мал волумен.
  ● Клип мотор со висока ефикасност.
  ● Прецизност во внатрешните делови на запчаникот.

 • Swing Motor M5X180-25

  Замав мотор M5X180-25

  Број на модел: M5X180-25
  Замав мотор за 20-25 тони мини багер.
  ОЕМ квалитет со едногодишна гаранција.
  Брза испорака во рок од 3 дена (стандардни модели).
  Заменлив со мотор за замав Kawasaki M5X180CHB-RG20.

 • Swing Motor M5X180-22

  Замав мотор M5X180-22

  Број на модел: M5X180-22
  Замав мотор за 20-25 тони мини багер.
  ОЕМ квалитет со едногодишна гаранција.
  Брза испорака во рок од 3 дена (стандардни модели).
  Заменлив со мотор за замав Kawasaki M5X180CHB-RG14.

 • Swing Motor M5X130-20

  Замав мотор M5X130-20

  Број на модел: M5X130-20
  Замав мотор за мини багер од 12-20 тони.
  ОЕМ квалитет со едногодишна гаранција.
  Брза испорака во рок од 3 дена (стандардни модели).
  Може да се замени со мотор на вртење на Kawasaki M5X130CHB-RG11 и M5X130CHB-RG14.

123 Следно> >> Страна 1/3