• Final Drive Motor WTM-60

  Motor Final Drive WTM-60

  Nr modeli: WTM-60
  30-36 ton Motor Udhëtimi Ekskavator.
  Cilësia OEM me një vit garanci.
  Dorëzim i shpejtë brenda 3 ditësh (modele standarde).
  Këmbehet me Motorët e Udhëtimit TM50VC, MAG-230VP-6000, GM60VA, JMV-155.

 • Final Drive Motor WTM-40

  Motor Final Drive WTM-40

  Nr Modeli: WTM-40
  25-30 ton Motor Udhëtimi Ekskavator.
  Cilësia OEM me një vit garanci.
  Dorëzim i shpejtë brenda 3 ditësh (modele standarde).
  Këmbehet me Motorët Udhëtues TM40, MAG-170VP-3800, GM38VB, JMV147, 710 C2K.

 • Final Drive Motor WTM-22

  Motor Final Drive WTM-22

  Nr Modeli: WTM-22
  Motor udhëtimi ekskavator 13-16 ton.
  Cilësia OEM me një vit garanci.
  Dorëzim i shpejtë brenda 3 ditësh (modele standarde).
  Këmbehet me TM22, MAG-85VP-1800, GM21VA dhe Motorë të tjerë Udhëtimi.

 • Final Drive Motor WTM-10

  Motor Final Drive WTM-10

  Nr modeli: WTM-10

  9-11 ton Motor Udhëtimi Ekskavator.

  Cilësia OEM me një vit garanci.

  Funksioni i rrotave të lira për zvarritje të lehtë.

  Dorëzim i shpejtë brenda 3 ditësh (modele standarde).

  Këmbehet me Motorët e Udhëtimit Doosan TM10.

 • Final Drive Motor WTM-09

  Motor Final Drive WTM-09

  Nr Modeli: WTM-09
  7-9 ton Motor Udhëtimi Ekskavator.
  Cilësia OEM me një vit garanci.
  Dorëzim i shpejtë brenda 3 ditësh (modele standarde).
  Këmbehet me Motorët e Udhëtimit PHV-5B, DM09, MAG-50VP-900, GM10VA, JMV047.

 • Final Drive Motor WTM-18

  Motor Final Drive WTM-18

  Nr Modeli: WTM-18
  10-13 ton Motor Udhëtimi Ekskavator.
  Cilësia OEM me një vit garanci.
  Dorëzim i shpejtë brenda 3 ditësh (modele standarde).
  Këmbehet me TM18, GM18 dhe Motorë të tjerë Udhëtimi.

123 Tjetra> >> Faqja 1/3