За нас

Weitai Hydraulic е еден од водечките снабдувачи на хидраулики во Кина, најраните хидраулични претпријатија кои се специјализирани за извоз бизнис со децении. Ние сме посветени на обезбедување на одлични хидраулични производи и услуги и за деловните субјекти и за крајните корисници ширум светот. 

На првиот почеток, ние сме OEM фабрика и постепено се развивме во сеопфатна компанија која интегрира производство, трговија и инвестиции. Хидрауличните мотори се еден од нашите главни производи. Во прилог на нашите сопствени хидраулични фабрики, ние сме акционер на високо квалитетен производител на хидраулични мотори. Нашите фабрики се сертифицирани со ISO и нашите добавувачи на материјали имаат добиено сертификати CE, RoHS, CSA и UL. Можеме да дизајнираме и прилагодиме според цртежите за да ги задоволиме различните потреби на клиентите. 

Производите на моторот вклучуваат, но не се ограничени на, патнички мотори, замавнувачи и тркала. Нашите мотори имаат напредна конструктивна структура и обезбедуваат висока ефикасност на волуменот, висока јачина и добра стабилност што се далеку супериорни од моторите на нашите конкуренти. Ова резултираше во побарувачка и производство на над 40.000 патнички мотори Weitai во 2019 година. Патните мотори Weitai сега се вклучени дури и во производната линија за производителите на багери, како што се SANY, XCMG и SDLG. 

Како секретар на Друштвото за хидраулична асоцијација (SDHA) на Шандонг и сеопфатна извозна платформа на покраинската хидраулична организација, Веитаи е горд што ја претставува Кина и ги споделува нашите високо квалитетни хидраулични производи со светот. Веитаи хидраулик веќе е избран да биде Годишен извонреден претпријатие за 2018 година на Годишната конференција и Форум за интелигентно производство на здружението за производство на опрема во Шандонг и ние се трудиме постојано да го надградуваме овој успех.

about-1
about-2

Сертификат

certificate-2
certificate-3

Изложба