• MCR05F Wheel Drive Motor

  Мотор на погон на тркала MCR05F

  Модел: MCR05F380 MCR05F820
  Совршено замена на хидраулични мотори од серијата Rexroth MCR-F.
  Радијална клипна конструкција за интегриран погон во рамка.
  Поместување од 380 ~ 820cc / r.
  За систем со отворена или затворена јамка.
  Широко користен за натоварувачи на тркала, машини за рударство, мини багери итн.

 • MCR03F Wheel Drive Motor

  MCR03F Мотор на погон на тркала

  Модел: MCR03F160 ~ MCR03F400
  Совршено замена на хидраулични мотори од серијата Rexroth MCR-F.
  Радијална клипна структура за погон на тркала.
  Поместување од 160 ~ 400cc / r.
  За систем со отворена или затворена јамка.
  Широко се користи за машини за погон на тркала.

 • MCR05A Shaft Drive Motor

  Мотор на погон на вратило MCR05A

  Модел: MCR05A380 ~ MCR05A820
  Совршено замена на хидрауличните мотори на серијата Rexroth MCR-A.
  Радијална клипна конструкција за интегриран погон во рамка.
  Поместување од 380 ~ 820cc / r.
  Спонирано погонско вратило ANSI B92.1 и DIN 5480.
  За систем со отворена или затворена јамка.
  Широко користен за натоварувачи на тркала, машини за рударство, мини багери итн.

 • MCR03A Shaft Drive Motor

  Мотор на погон на вратило MCR03A

  Модел: MCR03A160 ~ MCR03A400
  Совршено замена на хидрауличните мотори на серијата Rexroth MCR-A.
  Радијална клипна конструкција за интегриран погон во рамка.
  Поместување од 160 ~ 400cc / r.
  Спонирано погонско вратило ANSI B92.1 DIN5480.
  За систем со отворена или затворена јамка.
  Широко користен за натоварувачи на тркала, машини за рударство, мини багери итн.