• Final Drive Motor WTM-60

  Конечен погонски мотор WTM-60

  Број на модел: WTM-60
  30-36 тони Багер патнички мотор.
  ОЕМ квалитет со едногодишна гаранција.
  Брза испорака во рок од 3 дена (стандардни модели).
  Заменлив со TM50VC, MAG-230VP-6000, GM60VA, JMV-155 Travel Motors.

 • Final Drive Motor WTM-40

  Конечен погонски мотор WTM-40

  Број на модел: WTM-40
  Патнички мотор Багер од 25-30 тони.
  ОЕМ квалитет со едногодишна гаранција.
  Брза испорака во рок од 3 дена (стандардни модели).
  Заменливи со TM40, MAG-170VP-3800, GM38VB, JMV147, 710 C2K Travel Motors.

 • Final Drive Motor WTM-22

  Конечен погонски мотор WTM-22

  Број на модел: WTM-22
  13-16 тони Патнички мотор Багер.
  ОЕМ квалитет со едногодишна гаранција.
  Брза испорака во рок од 3 дена (стандардни модели).
  Заменливи со TM22, MAG-85VP-1800, GM21VA и други патнички мотори.

 • Final Drive Motor WTM-10

  Конечен погонски мотор WTM-10

  Број на модел: WTM-10

  9-11 тони Багер за патување мотор.

  ОЕМ квалитет со едногодишна гаранција.

  Функција на слободно тркало за лесно влечење.

  Брза испорака во рок од 3 дена (стандардни модели).

  Заменлив со патнички мотори Doosan TM10.

 • Final Drive Motor WTM-09

  Конечен погонски мотор WTM-09

  Број на модел: WTM-09
  Патнички мотор багер од 7-9 тони.
  ОЕМ квалитет со едногодишна гаранција.
  Брза испорака во рок од 3 дена (стандардни модели).
  Заменливо со PHV-5B, DM09, MAG-50VP-900, GM10VA, JMV047 Travel Motors.

 • Final Drive Motor WTM-18

  Конечен погонски мотор WTM-18

  Број на модел: WTM-18
  10-13 тони Патнички мотор Багер.
  ОЕМ квалитет со едногодишна гаранција.
  Брза испорака во рок од 3 дена (стандардни модели).
  Заменливи со TM18, GM18 и други патнички мотори.

123 Следно> >> Страна 1/3