• MS18 Wheel Drive Motor

  MS18 Мотор на погон на тркала

  Модел: серија MS18-MSE18

  Поместување од 1091 ~ 2812cc / r.

  Широко се користи за машини за погон на тркала.

  Совршено замена на повеќенаменски хидраулични мотори на серијата Poclain MS и MSE.

 • MS11 Wheel Drive Motor

  МС11 мотор со погон на тркала

  Модел: серија MS11-MSE11

  Поместување од 730 ~ 1687cc / r.

  Широко се користи за машини за погон на тркала.

  Совршено замена на повеќенаменски хидраулични мотори на серијата Poclain MS и MSE.

 • MS08 Wheel Drive Motor

  MS08 Мотор на погон на тркала

  Модел: серија MS08-MSE08

  Поместување од 467 ~ 1278cc / r.

  Широко се користи за машини за погон на тркала.

  Совршено замена на повеќенаменски хидраулични мотори на серијата Poclain MS и MSE.

 • MS05 Wheel Drive Motor

  MS05 Мотор на погон на тркала

  Модел: серија MS05-MSE05

  Поместување од 260 ~ 820cc / r.

  Широко се користи за машини за погон на тркала.

  Совршено замена на повеќенаменски хидраулични мотори на серијата Poclain MS и MSE.

 • MS02 Wheel Drive Motor

  MS02 Мотор на погон на тркала

  Модел: серија MS02-MSE02

  Поместување од 172 ~ 398cc / r.

  За систем со отворена или затворена јамка.

  Широко се користи за машини за погон на тркала.

  Совршено замена на повеќенаменски хидраулични мотори на серијата Poclain MS и MSE.

 • MCR10F Wheel Drive Motor

  Мотор за погон на тркала MCR10F

  Модел: MCR10F780 ~ MCR10F1340
  Совршено замена на хидраулични мотори од серијата Rexroth MCR-F.
  Радијална клипна конструкција за интегриран погон во рамка.
  Поместување од 780 ~ 1340cc / r.
  За систем со отворена или затворена јамка.
  Широко користен за натоварувачи на тркала, машини за рударство, мини багери итн.

12 Следно> >> Страна 1/2